שאלה / בעיה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/08/2015 | 14:07 | מאת: אנונימית

שלום, אני אישה בשנות ה- 40 המוקדמות. בשנות ה- 20 לחיי נישאתי ולאחר תקופה קצרה מאד לחיי חליתי בסרטן. עברתי טיפולים קשים וארוכים ושרדתי את המחלה האיומה הזו. בעקבות הטיפולים נכנסתי לגיל הבלות. איבדתי את החשק המיני, יחסי המין עם בעלי הלכו וירדו עם השנים עד שבשנים האחרונות כבר לא התקיימו כלל. (גם חוסר חשק לחלוטין וגם כאבים ודימומים כאשר כבר הסכמתי) בחודשים האחרונים נפרדנו אני ובעלי גם מסיבות אחרות וגם מסיבה זו. עלייי לציין שלפני המחלה, היה לי חשק מיני רב מאד ואהבתי מאד לעשות סקס. אני מאד רוצה זוגיות חדשה - האם ניתן לטפל בבעייתי לאחר 20 שנה שנמצאת בגיל הבלות ללא יחסי מין תקופה כה ארוכה? בגלל מחלתי לא יכולה לקבל הורמונים. האם יש סיכוי לפרק ב' בחיי או שנגזר עליי להשאר לבד?

ישנן גישות שמועילות אבל זה ענין למפגש ולשיחה עם בעל מקצוע מיומן.

מנהל פורום גיל המעבר