רחוב סימן שאלה. 14. מרסייי צרפת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/07/2015 | 18:10 | מאת: פנינה. מימון

הנני מטופלת כבר שבע שנים לפחות עם הורמונים קרמים וכל מני. תרופות שניסיתי עם מרשם מהקנקן לוגית שלי . כבר 3 שנים אני לוקחת climats on 1/5 וכל חצי שנה בערך. אני מקבלת מחזור קל ואז אני מפסיקה את ההורמונים כי הגוף מלא זה מה שאמרה לי. הגינקולוגית שלי. זה סימן שהגוף שלי מלא הורמונים צריך להפסיק לעשות בדיקות ולחכות קצת , בנתיים מחודש מאי אני לא לוקחת מנסה להסתדר בלי הורמונים המצב קשה מאוד. נדודי שינה וגלי חום שיכחה וכל מה שכרוך בזה גם שמנתי 3 קג ( מטבעי אני רזה ) אני בת 56 השמח מאוד אם תיעץ לי. מה לעשות תודה רבה

כמו שרשמתי לקודמתך. לא ניתן ליעץ כאן טיפול פרטני. אנא פני לגניקולוג שלך ואני בטוח שאחרי שיחה ובדיקה הוא יוכל ליעץ לך.

מנהל פורום גיל המעבר