טיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/07/2015 | 20:13 | מאת: חנה

אני בת 53, ללא מחזור כשנה. בעברי DCIS, LCIS. עברתי כריתה דו"צ. איני מטופלת בתרופות כלשהן ובריאה. איני סובלת מתופעות גיל המעבר למעט גרד, עיקצוץ לעיתים ויובש וגינלי. משתמשת במכשיר ביופידבק נגד בריחת שתן, המצב סביר. האם מותר לי להשתמש בטיפול הורמונלי מקומי? אם כן למשך כמה זמן? למה אני יכולה לצפות מהטיפול? איך ניתן לתאם פגישה והאם זו מסגרת פרטית או מסגרת קופ"ח? תודה עבור התשובות וסליחה על האריכות.

לא ניתן מבחינה משפטית ליעץ כאן פרטנית אם מותר טיפול זה או אחר. בכל מקרה יעוץ כזה ניתן אחרי שיחה ואחרי בדיקה. בטוחני שהגניקולוג סקופח יתן לך את היעוץ המתאים.

מנהל פורום גיל המעבר