פצעונים בפנים בגיל 46

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

26/06/2015 | 15:24 | מאת: אשה

שלום אני בת 46 מעולם לא סבלתי מפצעי בגרות למיניהם. פתאום בגיל 46 יצאו לי פצעונים אדומים סביב אזור הפה וה סנט ר. רופא עור טוען שזה נקרא רוזציאה מעין אקנה של הגיל המבוגר. יש לי מחזור סדיר כל 26 יום בערך. יש שטוענים שפת עוני ם הם על רקע הורמונלי. מה עושים? ממה נגרמו הפצעונים?

27/06/2015 | 18:46 | מאת: אשה

האם זה על רקע הורמונלי? ואם כן מה זאת אומרת "רקע הורמונלי"? האם זה מסוכן ומה צריך לעשות איזה טיפול כדי להפטר מה פצעונים?? לאיזה תחום רפואי זה קשור עור? נשים?

לדעתי - רופא עור.

לרוב בשל אי איזון הורמונלי וזה מסתדר

מנהל פורום גיל המעבר