יובש קיצוני

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/06/2015 | 12:18 | מאת: איה

אני בת 63 וסובלת מיובש קיצוני בנרתיק.יש לי כאב ודימום קל בעקבות יחסי מין או בדיקה.עשיתי אולטרה סאונד וגינלי ובטני והכל תקין.לקחתי וגיפם 3 פעמים בשבוע ללא תוצאות.רופא נשים המליץ לשים וגיפם כל יום.אחרי שבועיים יש שיפור בחדירה אך עדיין כואב ומדמם.מה אפשר לעשות? כדאי לציין שעברתי צינתור ואני לוקחת הרבה תרופות. מודה מראש על תשובתך איה

ישנם עוד חומרי סיכה שניתן לקבל עליהם פרטים מהרוקח.

03/07/2015 | 17:07 | מאת: איה

ניסיתי משחות על בסיס מים וסיליקון.האם יש משחה על בסיס שמן?

18/04/2016 | 09:25 | מאת: אלכס

אני בת 58. היה לי סרטן שד לפני 10 שנים ועל כן לא יכולה לקחת הורמונים. בזמן יחסי מין ישנה תחושת צריבה מאוד חזקה. נסיתי את כל חומרי הסיכה הקיימים וזה לא עזר. האם קיימות אפשרויות טיפוליות נוספות? תודה

מנהל פורום גיל המעבר