פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/03/2015 | 20:49 | מאת: יעל

שלום. בת 45. עשרה חודשים ללא מחזור (גרידה בגיל 40 ומאז מחזור לא סדיר) בחודש האחרון מרגישה "כאבי מחזור" בבטן, אך אין מחזור. תוצאות בדיקות הורמונליות להלן: ESTRADIOL (E-2) 553 pmol/L TSH 2.21 mIU/L LH 33.20 IU/L FSH 41.30 IU/L PROLACTIN 150.4 mIU/L PROGESTERONE<2 BETA-HCG<5 FOLIC ACID 37.3 nmol/L FERRITIN 22.0 ng/ml אשמח לחוות דעתך על מה זה מעיד ואם מדובר בגיל המעבר - מה עלי לעשות ? (נטילת הורמונים או כיו"ב - אני לא רוצה "להזדקן" מוקדם מדי... :-) ) תודה יעל

לא נהוג להתייחס לרשימת תוצאות כפי שרשמת מבלי לשוחח איתך. בגדול הבדיקות תקינות לנשים בגילך.

מנהל פורום גיל המעבר