גודש בחזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/03/2015 | 05:16 | מאת: havahava

אני בת כמעט56 עד לפני שנה עדיין קיבלתי את המחזור אמנם אחת לחדשיים או 3חדשים עם דימום נורמלי בשנה האחרונה המרווחים גדלו אחת ל3 חודשים אחר כך עברו 5 חדשיםוזה כמעט לא דימום כתמים קלים לכמה ימים אבל במשך ה18 חדשים האחרונים יש לי כל הזמן גודש בחזה מתחיל עם בוקר ובערב החזה כבד ומלא כמו אשה מניקה שלא הניקה והחזה מלא האם זאת תופעה נורמלית בין כל השינויים לקראת הפסקת המחזור? בתודה מראש

הגודש בחזה הינו תופעה מוכרת ושכיחה ונובעת לרוב מאי איזון הורמונלי.

מנהל פורום גיל המעבר