כאבי שרירים בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

09/02/2015 | 12:29 | מאת: אילנה

שלום לך אני בת 54 מקבלת עדיין מחזור עם הפסקות מידי פעם בפעם אחרונה שקיבלתי מחזור התופעות היו נוראיות חולשה בשרירים כאבי חזה, כאבים בבלוטות עם זה במפשעות ואם זה בבית שחי ,חרדות נוראיות סטרסים ובכי בלתי נשלט זה עדיין ממשיך כבר שבועיים התחושות האלו מלווים אותי האם אלו תופעות לגיל מעבר אני בסטרס נוראי שיגעתי את הרופאים אודה לך על תשובה בכדי שאוכל להירגע מעט עשיתי היום בדיקות דם מחכה לבשורות טובות.

מכאן איני יכול להגיד שאלו תופעות של גיל מעבר ולכן מומלץ שתפני לרופא המשפחה.

מנהל פורום גיל המעבר