יובש וצריבה בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/11/2014 | 14:22 | מאת: סיגלית

אני בת 65, סובלת מיובש בנרתיק וצריבה בעת קיום יחסי מין. משתמשת פעם עד פעמיים בשבוע באובסטין קרם, אבל זה לא עוזר. פניתי לרופא הנשים לאחר שהתגברתי על הבושה, אבל הוא אמר שאין באפשרותו לעזור לי מעבר למשחה בה אני משתמשת, ואם אני רוצה הוא יכול לשלוח אותי לשיקום נרתיק. כל זה מבלי שבדק אותי כלל. אני גם משתמשת במשחת K-Y לפני קיום יחסים אבל עדיין מאוד צורב. מה ניתן לעשות?

ללא הכרות איתך לא ניתן להציע תכשירים רפואיים. תוכלי לגשת לבית מרקחת והרוקחת תוכל להציע תכשירים טבעיים למיניהם.

מנהל פורום גיל המעבר