נטילת הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

11/10/2014 | 21:18 | מאת: שרון

שלום. אני בת 47, סובלת כבר שנתיים בערך מכל התופעות של גיל המעבר, אבל מחזיקה מעמד. אני חושבת שהמחזור שלי נפסק לגמרי, לא קיבלתי כבר 3 חודשים. עד עכשיו העדפתי לא להתחיל בטיפול הורמונלי (גם לא ביולוגי). הוספתי לאחרונה לויטמין די שאני לוקחת גם כלציום. השאלה היא אם הטיפול ההורמונלי הוא מניעתי, ולפיכך גם הכרחי לגוף, או שבעזרת תוספים טבעיים, החוסרים יושלמו? בבסיס שאלתי היא האם הטיפול ההורמונלי עם הפסקת הווסת הוא MUST? תודה!

יש דעות שונות ומנוגדות לגבי הטפול ההורמונלי ולכן אין תשובה לשאלתך.

מנהל פורום גיל המעבר