דימום נילחצת בבקשה דעתך

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/09/2014 | 23:50 | מאת: מאשה

שלום, אני בת 48 וזה כחודשיים משתמשת במדבקות אווראל קונטי 50 עקב תופעות גיל המעבר. כאשר הימים הקבועים שלי הם ימי שני וחמישי ומדביקה על הבטן התחתונה בשעות הבוקר. השבוע ביום שלישי בצהריים בטעות הורדתי את המדבקה, הייתי בחופש וחשבתי שזה יום שני פשוט שכחתי ששמתי אותה יום לפני. כיוון שהיום הבא שעליי להדביקה הוא יום חמישי, חששתי להדביק מדבקה ביום שלישי או רביעי והיתחיל לי ביום רביעי דימום. שמתי את המדבקה ביום חמישי בבוקר ועדיין דימום כמו מחזור. יש לציין שאני לא ממש מקבלת מחזור. כל 4 חודשים יש לי כמה כתמים חומים במשך בערך 4 ימים כאשר בפעם האחרונה זה היה לפני שבועיים. וכעת יש לי ממש דימום בצבע אדום כאילו מחזור. שאלתי האם יכול להיות שזה קרה כי היפסקתי ליממה פלוס את הדבקת המדבקה או אין לזה קשר ? תודה

אכן הדימום יכול לנבוע מהשנויים עם המדבקה, אבל....עדיין ממליץ לגשת לרופא לשלול סיבות אחרות.

מנהל פורום גיל המעבר