מדבקת אוורל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/09/2014 | 12:32 | מאת: חדי

בעקבות תופעות לוואי של גיל המעבר וירידה בצפיפות עצם,(בגיל 44 ) מזה 5 שנים משתמשת במדבקת אוורל 25 +כדור אוטרגסן(אוורל 100 גרם לי למיגרנות) לאחר בקשתי מהרופאה לאחד את שניהם,היא ייעצה לי על מדבקת אוורל קונטי,אבל לגזור אותה ולהשתמש בכל 3-4 ימים בחצי מדבקה, האם הגזירה לא משבשת את החומרים בה? והאם אתה ממליץ על תרופה הורמונלית אחרת, תודה מראש, חדי

הגזירה אינה מפריעה. ולגבי תרופה אחרת הרי שללא הכרות לא ניתן להמליץ על תרופה.

מנהל פורום גיל המעבר