גלי חום תכופים מלווים בהזעה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

06/08/2014 | 22:04 | מאת: עלמה

אני בת 45 והמחזור הפסיק לי לפני כחצי שנה לאחר דלקת חריפה בדרכי השתן שלוותה בחום גבוה. לאחר שירד החום החלו גלי חום כמעט מייד ומאז לא קיבלתי מחזור. גלי החום תכופים מאד בין 10-20 פעם ביום ובלילה ומלווים בהזעה מוגברת והפרעה בשינה. אני אוכלת בריא לפי כל ההמלצות כל החיים, רצה באופן קבוע, מתרגלת יוגה ועושה דיקור. כל זה לא מועיל. הורמונים לא באים בחשבון מאחר ואימי חלתה בסרטן השד. האם יש עוד אפשרויות מלבד לסבול בשקט?

האם יש עוד אפשרויות מלבד לסבול בשקט?= בוודאי אך לפני כן מציע שתפני לרופא המשפחה לוודא ששאר המערכות כמו בלוטת התריס תקינות.

מנהל פורום גיל המעבר