דימום נרתיקי אחרי הפסקת הוסת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/06/2014 | 00:10 | מאת: איששה

שלום רב, ברצוני לשאול מה דחיפות ביצוע פיפל אם הופיע דימום אחרי הפסקת הוסת , כשבאולטראסאונד עובי רירית 10 ממ (גיל 52-3). האם יתכן שהבעיה נובעת משימוש חד שבועי לא סדיר במישחת אובסטין עקב דלקות בדרכי שתן ויובש? האם פיפל כואב? מה הסיכון למחלה ממאירה? ומה האופציות הטיפוליות?

מה דחיפות ביצוע פיפל אם הופיע דימום אחרי הפסקת הוסת= בהקדם האם יתכן שהבעיה נובעת משימוש חד שבועי לא סדיר במישחת אובסטין עקב דלקות בדרכי שתן ויובש? = לא סביר האם פיפל כואב?= הרופא המבצע ישיב לשאלה זאת. מה הסיכון למחלה ממאירה? = ????????? ומה האופציות הטיפוליות?= נגד מה? מה האבחנה? חכי אולי לתוצאה?

מנהל פורום גיל המעבר