גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/06/2014 | 07:43 | מאת: לימור

האם נכון שיש קשר ישיר בין גלי חום לדמנציה ? האם זה נבדק מחקרית ? אם כן איפה אפשר לראות מחקר כזה ? כמן כן רציתי את דעתך בנושא סוג הטיפול: אני בת 50 חצי שנה ללא מחזור רופא הנשים המליץ לי על אביאנה מקריאה כאן בפורום ובעוד מקומומות אני מבינה שעדיף נובופאם שיגרום למחזור הרופא טוען שבכל זאת עדיף אביאנה יש לך מושג למה ? כי אני לא הבנתי.

האם נכון שיש קשר ישיר בין גלי חום לדמנציה ?= לא ידוע לי יש לך מושג למה ? = את זה הרופא שלך אמור להסביר לך.

מנהל פורום גיל המעבר