כלמידיה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/06/2014 | 01:08 | מאת: ענת

שלום. אני בת 34, וכבר שנה סובלת מתסמינים שחשבתי שמדובר בפטריה וטיפלתי בתכשירים שניתן להשיג ללא מרשם רופא. מתוצאות בדיקה שקיבלתי למייל השבוע אובחנה כלמידיה. אני בלחץ נוראי ומפחדת מאוד. הבנתי שצריך לקחת אנטיביוטיקה, אבל האם לעשות בדיקת חצוצרות ורחם? איך אדע מה לעשות?

אבל האם לעשות בדיקת חצוצרות ורחם? איך אדע מה לעשות?= אנא שלחי את התוצאה עצמה כדי שאוכל ליעץ לך מה ניתן לעשות.

17/06/2014 | 14:04 | מאת: ענת

העתקתי את תוצאות הבדיקה. התחלתי טיפול באנטיביוטיקה. הרופאת נשים טוענת שאין לי דלקת באגן ושלא ממליצה על צילום רחם כי זה יכול לגרום לזיהום. אני מתלבטת אם ללכת לאבחנה נוספת אצל רופאה אחרת. מה דעתך? CHLAMYDIA TRACH-PCR חיובי NEISSERIA GONOR-PCR אין ממצא M.HOMINIS-PCR אין ממצא U.UREAL/PARVUM-PCR חיובי M.GENITALIUM-PCR אין ממצא TRICHOMONAS VAG-PCR אין ממצא

מנהל פורום גיל המעבר