בדיקת וולווסקופיה וקולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

31/03/2014 | 19:00 | מאת: ניצה

נתבקשתי לעשות את 2 הבדיקות הנל לאבחון מחלת ליכן. רציתי לדעת מה ההבדל ביו 2 הבדיקות , מהי המחלה והאם היא לכל החיים? בעבר לפני לפחות כ 10 שנים עברתי טיפולי לייזר בגלל קונדילומה. האם יש קשר ביניהם. נאמר לי כי זוהי מלה אוטואימונית . במשפחתי בני ו2 אחיי חולים בקרוהן, האם יש קשר גנטי למחלות הללו תודה

מה ההבדל ביו 2 הבדיקות? = בשתיהן משתמשים באותו מכישר - קולפוסקופ. הראשונה לבדיקת הפות ואברי המין החיצוניים והשניה לבדיקת צוואר הרחם. מהי המחלה והאם היא לכל החיים? = התשובה ארוכה וניתן לקרוא באינטרנט כולל באתר הפרטי שלי. האם יש קשר ביניהם.?= לא ידוע. יש שחושבים שיש קשר האם יש קשר גנטי למחלות הללו? = לא ידוע

מנהל פורום גיל המעבר