מה עושים ?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/03/2014 | 17:29 | מאת: רינת

הנני בת 50 והתחלתי לפני כ 8 חודשים להרגיש בתופעות גיל המעבר... מחזור בערך פעם בשלושה חודשים... גלי חום (לא עוצמתיים) הזעות קלות, יובש בפה, אך בעיקר הפרעה באיזור הנרתיק - גרד, צריבה, עקצוצים... כמו כן כאבי פרקים בעיקר בברכיים. רופא הנשים המליץ על אביאנה. משום שמקנן בי הפחד לצרוך הורמונים לאורך תקופה ארוכה, החלטתי להתייעץ במרפאת מומחים בתלום גיל המעבר... שם נאמר לי שבשלבים אלו, עדיין אין צורך באביאנה וניתן להסתפק בוגיפם מקומי. ברור לי שלכל טיפול יש יתרונות ויש חסרונות. אני משתמשת בוגיפם כ 10 ימים אך ללא תחושת שיפור ניכרת. מה כדאי כעת... לעזוב את הוגיפם ולנסות את האביאנה ? לגמור את הוגיפם ולתת לזמן לעשות את שלו... למיטב הבנתי יש חלון הזדמנויות כדי להתחיל באביאנה או תחליפי הורמונים בכלל... מה פרק זמן החלון הזה ? אודה לעזרתך בייעוץ בין נבכי הטיפול המוצע

אי אפשר ליעץ יעוץ פרטני דרך האינטרנט. יש המון דברים לברר והרבה מידע לקבל ממך. מצטער.

09/03/2014 | 20:02 | מאת: רינת

מנהל פורום גיל המעבר