גוש אחרי הנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/07/2009 | 09:53 | מאת: זהבית

היי אני 9 חודשים לאחר לידה ו3 חודשים אחרי סיום הנקה יש לי גוש בשד שמאל גודל של 15 ממ , אני אחרי בדיקת כירוג וממוגרפיה שהראוכיוון חיובי שזה גוש שפיר אך כמובן ממתינים לאולטרסאטנד . וממתינה לאולטרסאונד עוד מספר ימים , נאמר לי שיכול להיות שיש סיכוי שזה נוצר כתוצאה מהצטברות חלב מהנקה שלא הופסקה נכון . האם יש לזה ביסוס ? ואיך פותרים את העניין המון המון תודה

זהבית שלום צריך להמתין לתשובת האולטרה סאונד לראות במה מדובר ואז לחשוב על ההמשך בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד