הפרשות מהשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/05/2009 | 01:48 | מאת: נטע

אני בת 22, שמתי לב כי יש לי קצת הפרשה שקופה-לבנה מהשד הימני (כמה טיפות).המחזור שלי מאחר בשבועיים וחצי,אני לא בהריון. ביצעתי בדיקה פעמיים על מנת להיות בטוחה.אין לי שום בעיה רפואית, אני בריאה לחלוטין אני רוצה לדעת ממה זה יכול להיות, ומה עלי לעשות? תודה,

נטע שלום הפרשה שקופה בגילך מהשד אינה מצביעה על חולי או משהו מדאיג. בכל מקרה לאחר המחזור החודשי הבא, ליתר ביטחון, מומלץ בדיקה ע"י כירורג. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד