כאב בשד והנקה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

15/03/2009 | 16:46 | מאת: אלה

שלום רב, אני בת 30, מניקה מזה שנה וארבעה חודשים. טרם קיבלתי מחזור מהלידה. לוקחת סרזט כבר יותר משנה. לאחרונה התחיל לכאוב לי השד הימני, ללא סימני סתימה או גודש. הכאב לא קשור דוקא לזמן ההנקה או למגע. השד פשוט כואב ללא סיבה הנראית לעין. אציין עוד כי לפני מספר ימים הפטמה בשד זה כאבה בשעת ההנקה, בעיקר בתחילת ההנקה, אך כאב זה פחת וכיום רק השד כואב ללא קשר לשעת ההנקה.השד השמאלי לא כואב כלל. האם יתכן שמדובר בשינויים הורמונליים ואני עומדת לקבל מחזור? אולי דלקת?הכאב נסבל אך מעורר דאגה ומטריד אותי. יתכן כי מדובר חלילה בגידול?

18/03/2009 | 09:30 | מאת: אלה

מאחר וחלפו 3 ימים ועדיין לא עניתם לי, אני רוצה לעדכן כי הכאבים עדיין לא חלפו, עדיין אני לא רואה סימני סתימה או גודש (אם כי כואב לי יותר בצדו השמאלי של השד מאשר הימני), אך אני רוצה לעדכן שביומיים האחרונים על הפטמה יש מעין פצע מוגלתי קטן.חוץ מהכאב בשד ההרגשה הכללית בסדר. האם מדובר בסימני דלקת? (קבעתי תור לרופא, אך התור הפנוי הוא בעוד מספר ימים.)

אלה שלום לצערי אינני יכולה לענות על שאלותיך חייבים לבדוק אותך כדי לענות. אני שמחה שמתואמת לך פגישה עם כירורג שד בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד