יש לי ציסטה בשד ימין מה זה אומר ????????

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/06/2011 | 21:52 | מאת: דנה לוי

ssssמהן הציסטות בשדיים? הסיבה להופעת מצב זה הינה, כנראה, חוסר שיווי משקל בין כמות ההורמונים הנשיים המופרשים מן השחלה – האסטרוגן והפרוגסטרון. מה זה אומר ? הכירורג שלח אותי לממוגרפיה מתחת לפיטמה 6 ציסטה מדוע י שהפרשת חלבית מהשד בצבע צהוב מי יסביר לי ? הרופא לא מסביר כלום זה כואב מאוד האם מנתחים? מוציאים?

דנה שלום ציסטה בשד זה כיס עם מים בתוכו. זה יכול לכאוב או להיות כה גדול שמשנה את הסימטריה בין שני השדיים. בגיל הפוריות ציסטות הן חלק ממבנה השד ואינן מרמזות על מחלה או בעיה לרוב אין צורך לגעת בהן בגיל אחרי הפסקת המחזורים החודשיים צריך לבדוק מדוע הופיעה פתאום ציסטה. לצורך תשובה מדויקת לגבי מצבך הספציפי צריך לבדוק אותך להסתכל בצילומי האולטרה סאונד ולהסביר לך בדיוק מה קורה אצלך ומה צריך או לא צריך לעשות. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד