שאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/05/2010 | 22:42 | מאת: ערן

לפני כ 10 ימים הובחנתי במרפאה נוירולוגית כחולה בורטיגו וקיבלתי כדור אגיסרק ל 10 ימים X3 , למחר כבר אין לי כדורים ועדיין אני מרגיש מסוחרר מידי פעם בעיקר כאשר אני מניע את הראש יש לציין כי מופיע לעיתים קרובות גם כאב ראש בחלק האחורי. שאלתי היא האם לפנות לרופא על מנת להמשיך עם הכדורים וכמה זמן לוקח עד שנעלמות התופעות של הסחרחורות והבחילות .

05/05/2010 | 11:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ערן כדאי להבדק גם ע"י רופא א.א.ג המומחה בברור ווסטיבולרי, בנוסף לעבור בדיקת שמיעה. לאחר התוצאות של הבדיקות הנ"ל אשמח להמשיך במעקב והיעוץ. בברכה ד"ר בן דוד

05/05/2010 | 18:17 | מאת: ערן

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)