טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/04/2010 | 18:20 | מאת: ****

שלום אני סובלת 8 חודשים מצפצוף בעיקר באוזן ימין הצפצוף מפריע לי בעיקר בלילות או בזמן שקט עשיתי סדרת בדיקות mri בלוטת התריס b12 כלי דם צווארי מיפוי מח שיצא קרוב לתקין ללא עדות על מחלה בדיקת שמיעה בין 250 - 8000 שיש ירידה מינמלית בשמיעה בדיקה בין 9000 - 20,000 שבעקומה באוזן ינין מופיע על 50 בדיקת הערכת טינטון ההפרעה ממקור קוכלארי ומומלץ על שימוש בממסך ובדיקת vng-eng יצאה תקינה למעט בדיקת gaze שרשום בה תנועות סקאדיות ב.מ.פ . עם כל הבדיקות נגשתי לרופא שהמליץ גם כן הוא על ממסך רציתי לשאול אילו בעיות יכולות להגרם לי במידה ולא אשתמש בממסך והאם יהיו לי נזקים אחרים או פגיעה כלשהי. אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה. ***

30/04/2010 | 21:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אם המדובר במיסוך חלקי בשיטת הTRT, המטרה לעזור להסתגל למטרד ובמשך הזמן לא שמים אליו לב. אם המדובר במיסוך מלא כדי לא לשמוע הטינטון כלל המדובר רק בהקלה סימפטומטית. בברכה ד"ר בן דוד

30/04/2010 | 22:43 | מאת: ***

תודה על התיחסותך המהירה והאדיבה רק לא ענית לי על העיקר האם יכולה להיות פגיעה כלשהי

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)