בהמשך לשאלה שלי מה-25 לאפריל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/04/2010 | 15:54 | מאת: לירון

היי דוקטור, אתמול הייתי אצל רופאת האא"ג שלי,עם התקף של סחרחורת,היא בדקה את העיניים ואמרה שהטיפול זה פיזיותרפיה. האם יש צורך בכל זאת בבידקת eng אם היא בדקה וראתה את תגובת האישונים בזמן של התקף? ובמה פיזיותרפיה יכולה להועיל במצבים כאלה?

30/04/2010 | 20:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון יש צורך בENG מאחר והבדיקה נותנת מדד אוביקטיבי כמותי ואיכותי של הבעיה דבר שניתן להשוות לאחר הטיפול ועוד קודם לכן לתכנן את הטיפול על פי תוצאות הENG. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)