צפצוף באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/04/2010 | 17:44 | מאת: יניב

שלום התחיל לי דלקת באוזן לפני כחודש טופלתי באנטביוטקה אחדי שביע התחיל צפצוף באוזן ימין ירידה בשמיעה טיפול בסטרואדים דרך הפה אחרי שבוע טיפול סטרואדים דרך האוזן באשפוז יצאתי מאשפוז עים עליה קטנה בשמיעה אבל הצפצוף נמשך אני מאוד מודאג יש לי חוסר שווי משקל והרגשה שהאוזן לא קיימת מה הטיפול אני מיואש אני בן 37 תודה מראש

30/04/2010 | 20:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יניב באשר לסחרחורות כדאי להתחיל מוקדם ככל האפשר בפיזיותרפיה ווסטיבולרית וצפוי שיפור מהיר. באשר לטינטון בד"כ צפוי שפור במטרד עם שיפור נוסף של השמיעה ובמיוחד עם תהליך ההסתגלות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)