סחרחורת בעקבות דלקת או חזרת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2010 | 16:08 | מאת: יעל

שלום רב.אני כבר חודשיים וחצי סובלת מסחרחורות הרגשה של ריחוף, בנוסף יש לי כאב חלש באוזן, בעורף ובראש. כולם בצד ימין.וכן עייפות חזקה וחוסר ריכוז. יש לציין שלפני חודשיים התנפחה לי הלחי התברר שהייתה לי דלקת חריפה בבלוטות הרוק ולקחתי חודש אנטיביוטיקה חזקה. ( רופא אחרת אמרה שהייתה לי חזרת..)בקיצור מאז אני ממש סובלת.הרופא אמרה לי שהיא לא רואה כלום. בדיקת אף אוזן גרון תקינה ונורולוג אמר שהכל נראה לו בסדר והוא שלח אותי לרופא פה ולסת. בדיקת דם תקינה חוץ מויטמין d שהוא נמוך. יש לציין שהכל התחיל לי כשהייתי בחודש שמיני להריון והיום אני חודש וחצי אחרי לידה. האם יש קשר בין הדלקת למה שיש לי? האם אני צריכה עוד בדיקות? אני ממש ממש בלחץ! מה עושים? דרך אגב הרופאים חושבים שאין קשר לדלקת....

28/04/2010 | 11:34 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יעל לא כתבת אם ביצעת בדיקת שמיעה. חזרת לעיתים גורמת לפגיעה באוזן פנימית.לא ברור לי אם בדיקות הדם שלך כללו גם תפקודי בלוטת התריס וויטמין B12.להשלמת ברור כדאי לבצע בדיקת ENG. הלחץ הנפשי שציינת עלול להחמיר ולהאריך משך תלונותייך. כדאי לטפל גם בתחום זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)