סחרחורת ותחושת חוסר מיקוד בעיניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2010 | 15:18 | מאת: לירון

היי,אני בת 22 סובלת כבר כמה שנים מסחרחורת (בד"כ כמו מן חולשה תמידית כזאת והייתה לי גם סיבובית כמה פעמים שגרמה להקאה) ותחושת לחץ עיניים ברקות ובאוזניים. אני סובלת מפפקים באוזן ושואבת כל כמה חודשים,נשלחתי גם לבדיקת שמיעה שבה לא נמצא שיש לי בעית שמיעה או נוזלים באוזן.ובבדיקות דם שלי הכל תקין,ואני מקפידה לשתות הרבה. יש לי צילנדר והחלפתי משקפי ראיה לפני כמה חודשים המידה שלי אומנם עלתה אך עדיין מאוד נמוכה יחסית. האופטימטריסט שלי אמר שאני לא חייבת אותן לראיה אלא רק לקריאה וזה אכן מה שאני עושה רוב הזמן,למרות שראייתי מטושטשת. אני שמה לב שהסחרחורת מתחילה בעיקר שמצבים בהם אני מתכופפת הרבה ומפעילה לחץ על הצוואר. האם הסחרחורת יכולה לנבוע מהצילינדר או מצוואר תפוס? ואם כן איך ניתן לטפל?

25/04/2010 | 15:32 | מאת: לירון

.

28/04/2010 | 11:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון האם את סובלת ממיגרנות? האם בדקת תפקודי בלוטת התריס ורמת ויטמין B12? כדי לברר ביתר יעילות את תלונותייך מומלץ ביצוע ENG. כן מומלצת בדיקת נוירולוג.קשה לקשור תלונותייך בעיניים או בצוואר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)