טנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2010 | 12:21 | מאת: אליה

לפני כשנה נסתמה אוזן ימין וצפצפה, רופא אבחן נוזלים באוזניים ובבדיקת שמיעה ליקוי שמיעה מעורב עם החמרה בגלים גבוהים. בינתיים האטימות חלפה, אין כבר נוזלים אבל עדיין קיים טנטון שלעיתים אף נראה לי נשמע בכל הראש ולא רק באוזן שמאל. בדיקת שמיעה מלפני שבוע תקינה עם ירידה קלה בגלים הגבוהים בשתי האוזניים ובדיקת ברה תקינה.האם לדעתך אני צריכה לעשות בדיקות נוספות? ממה יכול לנבוע הטנטון?

28/04/2010 | 11:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אליה למרות שקרוב לוודאי מקור הטינטון בתהליך וירלי שגרם גם לבעיה באוזן תיכונה, רק MRI מח ואוזניים יכול לשלול סיבה מעבר לשבלול. שוב, הסיכוי לכך עם ברה תקינה - מאד נמוך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)