סחרחורות שלא מפסיקות ביחד עם בחילות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2010 | 12:03 | מאת: ערן

ביום ראשון הגעתי למיון בגלל סחרחורות ובחילות לחץ דם תקין אקג תקין ובדיקות דם תקינות וכן בדיקה של רופא אף אוזן גרון ביום חמישי בדק אותי נוירולוג וקבע שזה רטיגו מיום חמישי ועד עכשיו לקחתי כבר 11 כדורים מסוג אגיסרק ועדיין הראש מסתחרר יש לציין כי במצב שכיבה יש הקלה במצב מה אפשר עוד לעשות ? והאם זה הגיוני שעדיין אין שיפור ?

28/04/2010 | 11:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ערן לא כתבת לי מה גילך ואם יש מחלות רקע. כאשר הסחרחורת נמשכת רצוף כשבוע כפי שכתבת עליך לחזור לבדיקת הנוירולוג. ברב המיקרים מקור וירלי שמכונה בטעות וורטיגו חולף בד"כ כעבור 2-3- ימים. בדיקת ENG עשויה לעזור באבחנה כמוכן רצוי לבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)