בקשה לחוות דעת - טינטון מוגבר שפוגע באיכות החיים.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/04/2010 | 18:39 | מאת: בועז

ד"ר בן דוד , שלום ----------------------- בן 39, מאז ה 6 לנובמבר 2009 עת אושפזתי באיכילוב בשל חולשת גוף אני סובל מטינטונים חזקים ןחוסר יציבות מידי פעם. עברתי את כל הבדיקות האפשריות (CT ,MRI, תפקודי לב, דם,אימונולוגיה, קרישיות, שמיעה, BERA, יציבה' ENG' EMG) רוב הבדיקות יצאו תקינות מלבד הבדיקות הנ"ל: 1. שמיעה - ליקוי שמיעה תחושתי עצבי דו צדדי בטונים הגבוהים. 2. יציבות - ליקוי הובלתי דו צדדי בנמוכים. 3. ניד עצמוני לימין בראש וגוף ימינה 8-5 מעלות בשנייה עם ההדפה לימין. 4. CRP - במספר בדיקות שערכתי הוא ברמה גבוהה בין 8-10. 5. בניקור מותני שעברתי באשפוז - חלבון מוגבר - 120. החיים שלי השתנו בחצי שנה האחרונה, איכות החיים שלי נפגמה בשל הטינטונים, הם נמצאים ב 80 אחוז מהזמן. בזמן התקפה, קשה לי לשוחח עם יותר מבן אדם אחד מכיוון שאני מקבל בחילות ותחושת חוסר התמצאות. הופנתי למרפאת סחרחורות - מטופל כחודשיים ב סטונרון (3 פעמיים ביום). ללא שיפור בינתיים. שאלתי: האם הטיפול שאני מקבל נכון ויעיל? מה דעתך עפ"י תוצאות הבדיקות בנוגע למצבי? האם יש קשר לחלבון המוגבר ו הCRP הגבוהה? אני דיי מיואש מהמצב. בברכה בועז

26/04/2010 | 18:45 | מאת: בועז

ד"ר בן דוד -------------- מציין בהמשך להודעתי המקורית, כי אני סובל מפרופיל שומנים בעייתי ובעיות לחץ דם. מטופל תרופתית מזה כ 6 שנים. בב בועז

27/04/2010 | 03:22 | מאת: נס

לכול הסובלים מטינטון באוזניים, תבקו אם אינכם חשופים לעובש, בחדרים במקלחת, ובמיוחד במערכת מיזוג האויר. העובש חודר לאוזן וגורפ לטינטון, ראשית צריך לבטל את ההשפעה הסביבתית, ולטפטף לאוזן טיפות שום ו/או שמן זית, הכותב הינו מומחה ויועץ לאיכות האויר בבית.

28/04/2010 | 12:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום בועז בהקשר לממצאים שציינת לדעתי יש להתיעץ עם רופא אימונולוג. אם ליקוי השמיעה ניכר מומלץ לנסות זו מכשירים דיגיטלים שעשויים גם למסך את הטינטון. אם הטינטון כה מפריעה כדאי לנסות טיפול קוגניטיבי התנהגותי וTRT בברכה ד"ר בן דוד

28/04/2010 | 11:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

ראה תשובתי בפניתך השניה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)