סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/04/2010 | 12:55 | מאת: אנה

שלום לפורום אני בת 67 ומידי שנה קןרה לי פעם אחת לפחות וזה נמשך קרוב ל7-10 ימים וכמובן בימים אלה אני לא מתפקדת ונוסף לכך יש לי בחילות וגיאוקים בלי סוף,אני לא יכולה לסבול רעשים וגם לא יכולה ואין לי סבלנות לדבר עם אנשים,לקחתי SIORONE לא באופן קבוע, מה אפשר לעשות כדי להקל נ.ב זה קרה לי גם בתקופה לפני שנה היינו באפריקה והרופאים שם אמרו שזה מלריה" וקשהיגענו לארץ נעשו בדיקות ולא היה שום סימנים למלריה בתודה מראש

25/04/2010 | 00:36 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אנה כדי שאוכל לענות לשאלתך יש צורך לקבל יותר פרטים - כמו האם עשית בדיקת שמיעה ומה תוצאותיה, אילו מחלות את סובלת, האם את סובלת ממיגרנות? האם יש גורם מסייע להתקף? האם הסחרחורת בעיקרה תנוחתית?, האם תמיד באותה עונת שנה? אשמח לענות לאחר מידע לפי שאלותי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)