אי נוחות באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/04/2010 | 00:36 | מאת: ישי

שלום אני בן 33 ולאחרונה אני מרגיש באוזן ימין אי נוחות לא מדובר בכאב אלא כאילו יש נוזלים באוזן. הדבר אינו מפריע לפעילות יומיומית ואינו פוגע בשמיעה רק בתחושה הלא נוחה

25/04/2010 | 01:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ישי אי נוחות באוזן כפי שכתבת יכולה לנבוע מתת לחץ באוזן התיכונה כמו הפרעה בתפקוד המעבר בין האוזן ללוע האף,או סתם הצטברות דונג. אי נוחות יכולה להיות גם על רקע בעיות במפרק הלסת או בשן תוחנת תחתונה,בעיות בעיות בעמוד שדרה צווארי ואפילו בעיות באיזור לוע תחתון.לכן אנא הוסף פרטים כגון האם רופא א.א.ג בדק אותך? האם עשית בדיקת שמיעה? וכ' בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)