רעשים מוזרים באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/04/2010 | 15:39 | מאת: מירית

שלום, אני בת 15. לפני כ3 חודשים האוזן השמאלית נסתמה לי ואז כעבור כמה ימים נפתחה. השתמשתי בטיפות אוזניים מהסיבה שהיא כאבה לי קצת, ולאחר מכן עברתי לטיפות אנטיביוטיקה. לאחר שהכאב חלף, החל מן להשמע באוזן הזו מן סוג של רעש סטטי מוזר שמזכיר מעט רעש של ים, זה היה מאוד מלחיץ. עד עכשיו, אני שומעת סוג של טיקים(?) מוזרים שנשמעים אפילו קצת כמו ציוצים, או רעש גשם, או משהו מתכתי מתנגש. אני לא בטוחה איך להגדיר את הצליל, אבל זה לא צפצוף. השאלה שלי היא, יש סיכוי זה בסופו של דבר יעבור? זה מאוד מפחיד אותי שזה ישאר לנצח. כמו כן, אני רוצה להגיד שהייתה לי תקופה בה שמעתי עם אוזניות מוזיקה למשך איזה 8 חודשים בערך 10 שעות ביום, אבל אני לא חושבת שזה היה בעוצמה גבוהה כל כך. אני לא עברתי בדיקת שמיעה, אבל אני לא מרגישה סוג של בעיית שמיעה, אבל אני כן מרגישה סוג של אטימות באוזניים. בזמן האחרון גם, כשאני מתעוררת משינה, האוזן מתחילה לרעוד לכמה רגעים וזה מאוד מוזר. בבקשה, עזרה.

18/04/2010 | 12:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מירית יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג ובדיקת שמיעה דחופים כדי לברר מקור תלונותייך ואז לשקול טיפול מתאים. חשוב לעיתים להתחיל טיפול מוקדם ככל האפשר לכן הברור הדחוף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)