טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/04/2010 | 21:50 | מאת: נח

בתאריך 6.4.10 התייחסתה לתשובתי ושאלתה באם עברתי גם בדיקת MRI ובמדה ולא זה ממולץ.ביזמנו עברתי גם בדיקה זו והכל תקין. מבקש את התייחסותך למצב והאם יש מה לעשות

18/04/2010 | 12:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נח אם MRI תקין, ומטרד הטינטון קשה, הטיפולים המקובלים שהוכיחו עצמם כיעילים בשיפור המטרד הם: TRT וטיפול קוגניטיבי הרפייתי. אם יש ליקוי שמיעה הפוגע גם בתדרי הדיבור - מכשירי שמיעה דיגיטלים עשויים לעזור למיסוך הטינטון מעבר לשיפור השמיעה בברכה דר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)