סחרחורת לאחר ניתוח מחיצה והסרת קונכיות באף

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/04/2010 | 19:30 | מאת: דן

שלום אני אברתי ניתוח מחיצה והסרת קונכיות באף וקמתי לאחר הניתוח עם סחרחורות ולחצים בראש בעיקר בזמן הליכה ויש גם אפקט קצת של טשטוש בראייה אני כבר חודש לאחר הניתוח ויש רק שיפור קל בלבד עשיתי סיטי ורשום שם עיבוי רירית בהיקף מערות הלסת משני הצדדים.וסטייה קלה של מחיצת האף הגרמית ימינה רציתי עוד לציין שבניתוח הישתמשו בטמפונים לא סטנדרטיים העסויים מג'ל שיוצאות לבד החוצה אך אני פוחד שבגלל שהטמפונים היו נוזליים יכול להיות שחדרו לאוזן הייתי רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה לסחרחורת?

13/04/2010 | 16:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דן היות שהתופעותנמשכות חודש, יש מקום לברור רופא עיניים ונוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)