סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/04/2010 | 00:01 | מאת: גל

שלום רב, לאיזה רופא הולכים כשיש לאשה בת 55 סחרחורות בקימה מהמיטה ובשינויי תנוחה. אם זה מצב חדש שנמשך שבוע האם יש מקום לדאגה שאולי זה מרמז חלילה על משהו לא בסדר בראש או בכלי דם או פגיעה בעמוד שדרה צווארי? תודה

13/04/2010 | 16:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גל הסיבה השכיחה ביותר לסחרחורת תנוחתית בגיל מעל 50 זה BPPV נגרמת מגרוי מכני של קריסטלים זעירים הנושרים ממקומם לאיזור אחר במערכת שווי המשקל באוזן. הטיפול פיזיותרפיה קצרה ויעילה.בד"כ רופאים נוירולוגים וא.א.ג מכירים אבחון וטיפול מצבים אלה.כמובן יש לבצע ברורים נוספים לפי הצורך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)