טנטון באוזן הימנית וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/04/2010 | 12:20 | מאת: אילנה

אני לקויית שמיעה מרכיבה שני מכשירי שמיעה מגיל 4 בגלל דלקת קרום המוח.לפני חודשיים הופיעו אצלי תסמינים סחרחורות ואי שיווי משקל באוזן הימנית ובשל כך נאלצתי להוריד מכשיר אחד מה שלא רגיל אצלי...מה עליי לעשות במצב הזה כדי להרגיש יותר טוב?

13/04/2010 | 16:10 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אילנה לא ברור לי מה הכוונה לסחרחורת באוזן הימנית. האם היתה סחרחורת בנוסף להחמרת הליקוי באוזן ימין? מומלץ בדיקת שמיעה עדכנית להשוואה עם הבדיקה מלפני הארוע. אודה על קבלת פרטים אלה. בברכה ד"ר בן דוד

13/04/2010 | 16:45 | מאת: אילנה

כשהאוזן הימנית נחשפת לרעשים בעת הרכבת המכשיר שמיעה אני חשה בסחרחורת ואחכ אי שיווי משקל

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)