סחרחורות ורשרוש באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/04/2010 | 13:18 | מאת: צילה

שלום ד"ר בן דוד, 1. אני מאיזור ראשל"צ רציתי להיגע אליך כמומחה לסחרחורות אך היות ואתה מאיזור חיפה זה קשה לי להגיע 2. שאלתי: לפנישבוע וחצי השתי שאוזן שמאל נסתמת, רגישות פתאומית לרעשים. בהמשך גם סחורחורות קלות. רופא משפחה אמר שיש לי נזלת פנימית (לפני 4 חודשים היתה לי בפעם הראשונה סינוסיתיס טופלתי חודש ב-3 סוגי אנטיביוטיקה וחשבתי שעבר)הוא נתן לי תרסיס לאף להורדת הגודש. לאחר מכן התחיל גם רשרוש באוזן (רוב הזמן מרשרש אך עם הפסקה מידי פעם) כמו רעידות באוזן והסחרחורות ממשיכות... הלכתי לאא"ג שנתן לי סינופד בכדורים ל-6 ימים - היום זה היום ה-6 ואין שיפור למעשה היום הסחרחורות קצת החמירו. והלילה שוב התעוררתי מרשרושים רוטטים באוזני. מה דעתך? למי ללכת? מה לעשות? תודה מראש לסבלנותך צילה

13/04/2010 | 13:21 | מאת: צילה

לפני כחודש נמצא לי בבדיקת דם B12 = 155 טופלתי בשבוע זריקות ואני ממשיכה עם כדור אחד כל יום

13/04/2010 | 14:02 | מאת: צילה

אני בת 47 בריאה בד"כ רוכבת קטנוע. לפני 4 חודשים לערך עברתי תאונת דרכים. לא היו שברים ונפלתי על האספלט אך אני לא זוכרת את השניה של הנפילה יכולה להיות שיש קשר? תודה רבה על זמנך

13/04/2010 | 16:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום צילה הרשרוש הפתאומי באוזן אחת וסחרחורת מחיבים בדיקת שמיעה דחופה לשלול ליקוי שמיעה פתאומי. עדיף לפנות למיון . התאונה וB12 הנמוך עשויים להיות גורמים מסיעים לתלונותייך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)