סחרחורות, רעשים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/04/2010 | 19:37 | מאת: סיון

שלום, לפני כ-5 ימים נעשתה לי שמיעה רגישה באוזן שמאל. דיבור נשמע לי כמו דפיקות פטיש. מאז ON ו-OFF והרגשה של הד, רעשים באוזן שמתמשכים שעות עם הפסקות מידי פעם, הרגשה שהראש כבד ונופל, סחרחורות בעיקר בזמן ישיבה. הלכתי לרופא משפחה שאמר שראה נוזלים בגרון ונתן לי תרסיס לאף (נזלת פנימית) וקלגרון. מאז חלפו כבר 3 ימים וזה לא עוזר. הרעשים לא פסקו וכך גם הסחרחורות. מה יכולה להיות הסיבה לזה? תודה מראש

11/04/2010 | 08:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום סיון לדעתי כדאי עוד היום לפנות לבדיקת שמיעה דחופה ובדיקת רופא א.א.ג לשלול ליקוי שמיעה פתאומי אשר הטיפול התרופתי עוזר ככל שניתן מוקדם יותר . עדיף דרך חדר מיון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)