טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/04/2010 | 19:49 | מאת: נח

שלום דר בן דוד בתאריך 8.3.10 כתבתי לך בפורום ובתשובתך ביקשתה ממני לבצע בדיקת שמיעה כדי שתוכל להתייחס. עניתי לך ב-29.3.10 שעשיתי בדיקה אך טרם התייחסתה. בבדיקה נמצאה ירידה קלה בשמיעה באוזן שמאל ולפי גרף הבדיקה נרשם אוזן שמאל 40-60 אוזן ימין 60-80 . אודה להתיחסותך

06/04/2010 | 21:26 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

נח שלום, מאחר וקיימת אסימטריה שמיעתית, הבדיקה היעילה ביותר לשלילת ממצאים פתולוגיים באיזור עצב השמע היא MRI מח ואוזנים עם וללא חומר ניגוד (גדוליניום). כתבת שעברת בדיקות רבות אך במידה ולא עברת MRI, הרי זו הבדיקה המומלצת. אשמח לשמוע לגבי התוצאות. כטיפול סימפטומטי - חשוב מאוד טיפול הרפייתי קוגניטיבי לשבירת מעגלי קסם של מתח וטינטון. בברכה, ד"ר בן דוד

10/04/2010 | 10:00 | מאת: נח

תודה על התייחסותך אכן עברתי ביזמנו גם בדיקת mri והכל נמצא תקין אודה להתייחסותך באם יש מה לעשות

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)