טינטון ואוזן כואבת ואטומה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/04/2010 | 08:17 | מאת: סיון

היתי אצל רופא משפחה בשל כאב באוזן הוא נתן מוקסיפן וטיפות אוזניים בערב החל ציפצוף חזק באוזן חזרתי לרופא והוא נתן בנוסף גם כדור פרדניזון שתיתי כדור אחד ולמחרת לא יכולתי לסבול את הציפצופים באוזן הלכתי לאף אוזן כרון שנתן לי פליקסונז לאף ואריוס ואמר לי להמשך מוקסיפן ולהפסיק את הפרדניזון.עכשו בוקר קמתי עם אוזן אטומה ממש מצפצפת וכואבת מה אני עושה אולי לחזור לשתות את הפרדניזון זה לא מסוכן? מה דעתך בנושא אני מיואשת

04/04/2010 | 13:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום סיון לא כתבת לי מה הגיל לך, האם ביצעת בדיקת שמיעה והכי חשוב מתי החל הטינטון באוזן. חשוב לבצע בדיקת שמיעה דחופה אפילו במסגרת מרכז רפואי לשלול שמקור הטינטון אינו מפגיעה פתאומית באוזן הפנימית דבר הדורש טיפול סטרואידלי במסגרת אישפוז אם טרם עברו שבועיים מתחילת הארוע. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)