המשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2010 | 18:21 | מאת: מיטל

אני קצת בלחץ מתשובתך, רציתי להוסיף כי ביומיים האחרונים אני חשה הקלה האוזן נפתחה ואני אכן שומעת בה, אני לא מעורערת מהצפצופים במשך היום, הם חלשים אבל בשעות הערב יותר מתגברים. אתה עדיין חושב שמדובר בליקוי שמיעה פתאומי? אני אמורה לחזור לביקורת בעוד כמה ימים ואז כנראה אצטרך לבצע בדיקת שמיעה, אתה חושב שיהיה מאוחר מדי? רציתי להעיר כי השתמשתי יותר מ-10 ימים באלרין ומאז שהפסקתי האוזן נפתחה ואני מרגישה לחץ בסינוס שממנו אני גם סובלת, ייתכן והאלרין הוסיף לכל המצב?

04/04/2010 | 13:05 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיטל לדעתי לא ניתן לשלול לקוי שמיעה פתאומי. לכן ככל שמקדימים לברר ולטפל הסיכוי לשיפור נוסף טוב יותר בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)