תחושת עמימות באוזן שמאל וכאב חד בצוואר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/04/2010 | 21:02 | מאת: שלומי

חג שמח. אני במהלך טיול בן שנה בחו"ל, בן 39 וכרגע נמצא בהונג קונג 1. לפני כשבוע החלה עמימות וגירוי באוזן שמאל ותחושה של לקראת דלקת. 2. לקחתי אנטיביוטיקה מרופא מקומי במשך 5 ימים - הייתה תחושה שהמצב משתפר. 3.לאחר שני לילות קמתי עם צוואר תפוס בצד ימין (לינה על מיטה גרועה). 4.לאחר סיום האנטיביוטיקה עדיין קיימת עמימות וגרוי באוזן. 5. המתיחה בצוואר השתפרה אך היום לאחר נפילה קלה מאוד מקיאק בים חזר הצוואר לכאוב בצורה משמעותית (ייתכן בעקבות הנסיון לעצור את הנפילה) עד למצב של קושי להרדם. האם יש קשר בין כאבי הצוואר ותחושת העמימות באוזן ומה אתה ממליץ שכדאי לעשות ? תודה רבה שלומי

04/04/2010 | 13:37 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלומי אני לא יודע אם קיים קשר בין האטימות באוזן לכאבים בצוואר. לדעתי יש לפנות לרופא א.א.ג במסגרת מרכז רפואי לבדיקת שמיעה דחופה לשלול ליקוי שמיעה פתאומי שהטיפול בו יעיל ככל שמקדימים אותו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)