ציפצוף באוזן הימנית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/04/2010 | 16:59 | מאת: ירנין

ד"ר בן דויד שלום רב לפני כחודש וקצת רשמתי לך על ציפצוף חלש שהחל לי באוזן ימין ללא ירידה בשמיעה (2 בדיקות ) לאחר כחודש וחצי הציפצוף לא נעלם אלא התגבר במקצת . המלצתי לי לבדוק את הלסת והפה וכך עשיתי לא נמצא משהו חריג . לאור החיפוש אחר הסיבה הציפצוף התחיל כמספר ימים לאחר בדיקת MRI בה הרעש חזק למרות מגיני האוזנים ששמים האם זאת יכולה להיות הסיבה לתחילת הציפצוף . 2.בשן שמתחת לאוזן הימנית עם הטינטוןאחת מהטוחנות הקיצוניות יש לי דלקת שמצריכה תיקון של טיפול שורש ישן , לפי רופאת הא.א.ג שלי זאת גם יכולה להיות הסיבה אשמח לקבל את דעתך .

04/04/2010 | 13:27 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ירנין קשה להאמין שהטינטון נגרם מרעש של MRI. באשר לשן גם כאן הסיכוי גבוה יותר מהרדמה מקומית המכילה אדרנלין לפני טיפול שיניים מאשר מדלקת בשן עצמה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)