ויצמן 5 נתניה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/04/2010 | 13:56 | מאת: עמנואל מהרבן

אני בן 59לפני ארבע חודשים התחלתי להרגיש זימזומים באוזן שמאול בביקת שמעיה התגלה שיש ירידה שמעיה בשתי אוזנים רופא אף אוזן וגרון טען שיש לי טינטון בדיקת ctהראה שיש חשד לארוע וסקורלי בצד שמאול מעונין לדעת האם יש קשר בן ארוע לטינטון בזמן אחרון אני מרגיש את הזמזומים בתוך הרואש בצורה חזקה ביותר אבקש התיסות תודה מי רואש

04/04/2010 | 13:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עמנואל אם השמיעה סימטרית ושווה משני הצדדים ואם אכן עברת ארוע ווסקולרי מצד שמאל בו יש לך את הטינטון, סביר להניח שהמקור לטינטון אכן ווסקולרי לכן הטיפול לשיפור זרימת הדם עשוי לעזור גם לטינטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)