החמרה בעקבות טיסה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2010 | 21:56 | מאת: איזבלה

אני בת 60 +, מזה מספר שנים אני סובלת מהרגשה של סחרחורות, חוסר יציבות, רעשים באזניים. במסגרת בירורים שעשיתי עברתי בדיקת שמיעה, בדיקת סינוסים, בדיקות נוירולוגיות שונות, סי.טי. לא היו ממצאים משמעותיים (ירידה קלה בשמיעה). לפני שבוע בעקבות טיסה המצב החמיר מאוד, התגברו מאוד הסחרחורת,אי היציבות וסתימה מוחלטת של שתי האזניים. היום סיימתי אוגמנטין שקיבלתי מרופאת א.א.ג, אך ללא שום הטבה (אולי אפילו להיפך). האם יש איזשהו פיתרון למצבי כיום? האם יש בדיקות נוספות או טיפול למצב בכלל? תודה!

04/04/2010 | 13:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום איזבלה חשוב לדעת האם האוזניים נסתמו כתוצאה משינויים בהשוואת לחצים בזמן המראה או נחיתה. חשוב אם לפי הממצאים באוזניים או בבדיקת השמיעה קיימת פגיעה באוזן תיכונה ,פנימית או בשתיהן. אשמח אם תצטטי את הכתוב במכתבך הרפואי כדי שאקבל מידע מדויק יותר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)