הרגשת סתימות באוזניים.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/03/2010 | 09:29 | מאת: שושי

שלום אני בת 33 בהריון שבוע 20 . מזה חודשים מרגישה שהאוזנים סתומות לעיתים רק אוזן אחת בעיקר שמאל ההרגשה מאוד מפריעה לי לאיכות החיים והשמיעה . בזמן שכיבה ישנה הקלה ויש לי גם דימומים באף . הייתי אצל רופאת אף אוזן גרון הופנתי לבדיקת שמיעה אמרה שהכל נקי . אני מרגישה שמשהו גורם לסתימה נוזלים למשל. בעבר סבלתי מסינוסים באזור העיניים אני לא יודעת אם יש קשר. האם בדיקת שמיעה תגלה משהו ? לדעתי משהו התפספס . מה דעתך?

31/03/2010 | 18:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שושי שלום, בדיקת שמיעה מאוד חשובה, במיוחד לבירור האם הבעיה באוזן התיכונה או הפנימית. ידוע שבזמן ההריון, עקב הרמה הגבוהה של האסטרוגנים, יש גודש כלי דם אשר בין השאר יכולים לגרום לדימומים באף ויתכן קיים גם קשר לתחושה באוזניים, אך כמובן יש צורך כאמור בבדיקת שמיעה. חג שמח, ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)