רעש באוזן ימין- האם יש דרך להעלים את זה?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/03/2010 | 19:56 | מאת: חסויה

איבדתי את השמיעה באוזן ימין ב100% לאחר שגילו לי גידול שפיר שעירב את עצב השמיעה, עברתי ניתוח והקרנה. כל הזמן יש לי מן רעש לבן כזה באוזן ימין וזה ממש מפריע ולא נעים, אני יודעת שמכשיר שמיעה לא יעזור, כי השמיעה לא תחזור, אבל יש איזה פתרון לרעש הזה? תודה מראש!

31/03/2010 | 18:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום, במצבך, נראה לי שהטיפול המומלץ הוא בעיקרו ע"י טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT)ומיסוך סביבתי לפני שינה, כלומר להאזין לרחש נעים ברקע שיכסה לפחות חלקית את הרעש באוזן. בברכה, ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)