אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/03/2010 | 11:03 | מאת: מיטל

מזה כ-10ימים אוזן שמאל שלי סתומה. רופא משפחה נתן לי אנטיב'-מוקסיפן 500 לשבוע ימים.יש לציין כי אני כ-5 ימים לאחר לידה ולמרות נטילת האנטיביוטיקה התווסף צפצוף לא פוסק. רופא א.א.ג אמר שמדובר כנראה בבצקת בעקבות ההריון ויש להמשיך באנטי'.- האם יש ממה לחשוש או להמשיך לפי הוראות? בעיה נוספת היא שאני נכנסת ללחץ מזה ואף להתקף חרדה המלווה בקוצר נשימתי, מה עושים?

31/03/2010 | 18:00 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

מיטל שלום, לעניות דעתי היה צורך לבצע בדיקת שמיעה דחופה, אפילו דרך פניה מיידית ע"י חדר מיון כדי לשלול ליקוי שמיעה פתאומי, דבר הדורש טיפול מוקדם ככל האפשר באמצעות קורטיזון. אנא עשי זאת. בברכה, ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)